Κατηγορία έργου: 
Περιγραφή έργου: 

Η DOTSOFT Α.Ε. δημιούργησε μια ειδική εφαρμογής Panoramic View 360ο για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για μία εφαρμογή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που δίνει έμφαση στην παρουσίαση των σημαντικότερων σημείων ενδιαφέροντος με τη χρήση σφαιρικών πανοραμικών φωτογραφιών 360 μοιρών. Οι εντυπωσιακές σφαιρικές απεικονίσεις είναι τόσο εναέριες όσο και επίγειες και έχουν συντεθεί σε μικρές εικονικές περιηγήσεις, παρουσιάζοντας τα αξιοθέατα με ένα μοναδικό τρόπο. Παράλληλα με το φωτογραφικό υλικό, παρουσιάζονται και συνοπτικές πληροφορίες για το κάθε σημείο.

  • Ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στα σημεία ενδιαφέροντος είτε μέσω δομημένων κατηγοριών ή μέσω αλληλεπιδραστικού χάρτη ή στη κάμερα της συσκευής του μέσω εφαρμογής επαυξημένης πραγματικότητας.
  • Ο χρήστης μπορεί επίσης να δει μόνο όσα σημεία βρίσκονται κοντά του, ορίζοντας τη διάμετρο που επιθυμεί.
  • Δίνεται επίσης η δυνατότητα δρομολόγησης από το σημείο του χρήστη προς το αξιοθέατο, διαμοίραση του υλικού στα κοινωνικά δίκτυα, λήψη μετεωρολογικών προβλέψεων και μήνυμα έκτακτης ανάγκης.

Η εφαρμογή έχει δημοσιευθεί στο Google Play για πρόσβαση από android κινητές συσκευές και στο Apple Appstore για πρόσβαση από iOS κινητές συσκευές με την ονομασία LiveIt.