Όραμα & Αποστολή

Όραμα της εταιρείας είναι η καθιέρωσή της στην ελληνική αγορά ως αξιόπιστος πάροχος σύνθετων λύσεων πληροφορικής διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην αγορά της πληροφορικής, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις, υλοποιώντας πραγματικά επιτυχημένα έργα.

Αποστολή μας είναι να προσθέσουμε αξία στους πελάτες μας παρέχοντας εξειδικευμένες και αξιόπιστες λύσεις πληροφορικής και επικοινωνιών υψηλής ποιότητας.

Περισσότερα

Οι Υπηρεσίες μας

Συμβουλευτική

Τεχνικές συμβουλευτικές υπηρεσίες πληροφορικής

e-business

Συστήματα Διαχείρισης Εγγράφων & WiFi Marketing

e-government & mobile government

Πύλες τοπικής αυτοδιοίκησης & mobile εφαρμογές

Digi-culture

Πύλες στον πολιτισμό για οργανισμούς και εφορίες αρχαιοτήτων

e-tourism

Διαδικτυακές πύλες στον τομέα του Τουρισμού & mobile εφαρμογές.

Smart cities

Λύσεις έξυπνων πόλεων για δήμους

Τελευταία Νέα

15 Nov

Νέο έργο της DOTSOFT στην Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Βορείου Αιγαίου

Η DOTSOFT Α.Ε. υπέγραψε νέα σύμβαση με την Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Βορείου Αιγαίου στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Σχεδιασμός και ανάπτυξη ψηφιακών εφαρμογών περιήγησης, τουριστικής και εκπαιδευτικής πλατφόρμας με ενσωμάτωση τεχνολογιών VR/AR».

 

Αντικείμενο της σύμβασης είναι:

 

α) ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ενός υποσυστήματος διαδραστικής περιήγησης, το οποίο θα αποτελείται από εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας (AR) και ένα offline οδηγό επαυξημένης πραγματικότητας για τα σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος τεσσάρων (4) οικισμών και μιας (1) θεματικής ενότητας (Υδρόμυλοι Ικαρίας),

 

β) ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη πλατφόρμας τουριστικής προβολής, η οποία θα αποτελείται από μία ιστοσελίδα (portal) προβολής πολιτισμικού αποθέματος με δεκαεπτά (17) mini-sites, δεκαέξι (16) οικισμών και μιας (1) θεματικής ενότητας (Υδρόμυλοι Ικαρίας)  και ψηφιακό ξεναγό για φορητές συσκευές σε πολιτιστικά σημεία ενδιαφέροντος για τέσσερις (4) οικισμούς και μιας (1) θεματικής ενότητας (Υδρόμυλοι Ικαρίας) και

 

γ) ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη εκπαιδευτικής πλατφόρμας, η οποία θα περιλαμβάνει πέντε (5) εκπαιδευτικά προγράμματα για τέσσερα (4) νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

 

Οι εφαρμογές θα είναι προσβάσιμες τόσο από Η/Υ αλλά και μέσα από φορητές συσκευές όπως tablets/smartphones.

 

Περισσότερα
25 Oct

Νέο έργο της DOTSOFT στη ΔΗΜΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΟΥ Α.Ε.

Η DOTSOFT ΑΕ υπέγραψε νέα σύμβαση με τη ΔΗΜΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΟΥ Α.Ε. στα πλαίσια υλοποίησης του έργου “Green Urban Territories-Better Place to Live» µε ακρωνύµιο GUT-BPL.

 

Το έργο αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση τριών επιδαπέδιων σταθμών φόρτισης ηλεκτρονικών αυτοκινήτων καινούριας κατασκευής και περιλαμβάνει τον εξοπλισμό(σταθμοί φόρτισης), την μεταφορά του εξοπλισμού στους οικείους Δήμους, την συναρμολόγηση του, το κόστος προμήθειας όλων των απαραίτητων υλικών & μικρούλικών, την εγκατάσταση του εξοπλισμού στα υποδεικνυόμενα από τους Δήμους σημεία, την σύνδεση των σταθμών φόρτισης, την ρύθμιση, τον έλεγχο και την παράδοση τους σε πλήρη λειτουργία, την εκπαίδευση του προσωπικού και την τεχνική υποστήριξη του συστήματος.

 

Η εγκατάσταση των σταθμών φόρτισης θα πραγματοποιηθεί σε εύκολα προσβάσιμα σημεία που θα υποδειχθούν από  τους Δήμους Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου και Σαμοθράκης.

 

Η παρούσα προμήθεια χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταµείο Περιφερειακής Ανάπτυξης Ε.Τ.Π.Α) κατά ποσοστό 85% και από εθνικούς πόρους µέσω του Προγράµµατος ∆ηµοσίων Επενδύσεων κατά ποσοστό 15%.

 

Περισσότερα
18 Oct

Ημερίδα Έργου TRACCE στο Ηράκλειο

Το Εργαστήριο Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου θα υλοποιήσει στις 23 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Σάββατο, επιστημονική – ενημερωτική ημερίδα στο πλαίσιο διάχυσης των ερευνητικών αποτελεσμάτων του ερευνητικού έργου “TRACCE- Στα Ίχνη των Περιηγητών”, με θέμα:

Ψηφιακές Πολιτισμικές Διαδρομές: To Ερευνητικό Έργο TRACCE

Η ημερίδα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο AQUILA ATLANTIS HOTEL (αίθουσα Μίνως 1) με ώρα έναρξης στις 10.00. Ακολουθεί το πρόγραμμα της ημερίδας.

Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη ηλεκτρονική φόρμα: https://forms.gle/j3wP6Uyv7qNcWH586

Λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας Covid-19 και του περιορισμένου επιτρεπόμενου αριθμού συμμετεχόντων δια ζώσης, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ημερίδα και διαδικτυακά μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://zoom.us/j/97533291961?pwd=ci91UlBJVFM3ZW9xU3FPQUpxbklsUT09

Meeting ID: 975 3329 1961 | Passcode: 736645

Αντικείμενο του έργου TRACCE είναι η έρευνα, ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη μιας καινοτόμου διάχυτης πλατφόρμας πολιτισμικών διαδρομών με τη σύνθεση σύγχρονων τεχνολογιών. Θα προσφέρει υπηρεσίες πολιτισμικής ερμηνείας οι οποίες συνδυάζουν την επίσκεψη μιας περιοχής με τη γνωριμία της ιστορικά καταγεγραμμένης και της σύγχρονης περιηγητικής εμπειρίας: Ο ταξιδιώτης ακολουθεί το αφηγηματικό σχήμα της διαδρομής ενός περιηγητή του 18ου ή 19ου αιώνα, ενώ, παράλληλα, διατηρεί πρόσβαση σε ποικίλες σύγχρονες πληροφοριακές πηγές.

Η έρευνα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) (κωδικός έργου:Τ1ΕΔΚ-02146).

Πρόσκληση

Πρόγραμμα

Website: http://tracceproject.eu

Περισσότερα