Κατηγορία έργου: 
Περιγραφή έργου: 

Αντικείμενο της παρούσας πρότασης, είναι η διερεύνηση και δημιουργία ενός πρωτοποριακού συστήματος – πλατφόρμας (Hardware) για καταγραφή τιμών, ποιοτικών και ποσοτικών μετρήσεων που θα εγκατασταθεί σε στόλους οχημάτων μαζικής μεταφοράς τουριστών και θα δώσει στις εταιρίες τη δυνατότητα να βρούν τις οικονομικότερες, ασφαλέστερες και επικερδείς διαδρομές τουριστικού ενδιαφέροντας διασφαλίζοντας την ποιότητα και ικανοποίηση των ταξιδιωτικών εμπειριών που παρέχουν. Επιπρόσθετα, θα συμβάλλει άμεσα στην κάλυψη των αναγκών του ταξιδιώτη για μετακίνηση, περιήγηση και αναψυχή στον προορισμό του.

Αποτελεί ένα virtual marketplace που συγκεντρώνει τους παροχείς επίγειων υπηρεσιών μεταφοράς και τους συνδέει με τη δυνητική ζήτηση. Έτσι ενώ προσβλέπει στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας που βιώνει ο επισκέπτης ταυτόχρονα αποτελεί και μια πλατφόρμα διαχείρισης για τον επαγγελματία των τουριστικών μεταφορών, που καλύπτει την ανάγκη προώθησης και πώλησης των υπηρεσιών τους σε πραγματικό χρόνο.

Η δυναμική πλατφόρμα θα είναι προσβάσιμη από όλες τις συσκευές (υπολογιστές, tablets, κινητά τηλέφωνα) μέσω της Ιστοσελίδας της ενώ παράλληλα θα υποστηρίζεται και από τις αντίστοιχες εφαρμογές για έξυπνες συσκευές (iOS, Android). Με αυτόν τον τρόπο παρέχεται σε κάθε επισκέπτη ή ομάδα επισκεπτών εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες μετακίνησης-περιήγησης καθώς και σε δραστηριότητες αναψυχής σε όλα τα στάδια της ταξιδιωτικής εμπειρίας (αναζήτηση, επιλογή, κατά την διάρκεια των διακοπών τους ή και κατά την αποχώρηση τους).